Επισκέψεις

Επίσκεψη στον Νομό Βοιωτίας

By 21 Ιανουαρίου, 2022 10 Φεβρουαρίου, 2022 No Comments
Στον νομό Βοιωτίας μαζί με τον Βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα, τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Νίκο Λύγγο, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιστημονικών συλλόγων και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από όλο το νομό, συνεχίζοντας με συνέπεια τη δέσμευσή μας να είμαστε κοντά στους πολίτες όλης της χώρας.
Επισκεφτήκαμε:
Τα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας.
Την χωρική Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιάννη Περγαντά.
Τον Δήμαρχο Λιβαδειάς Γιάννη Ταγκαλέγκα.
Τον Δήμαρχο Θήβας Γιώργο Αναστασίου.
Τον Δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγάλια.
Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας.
Συναντήσαμε τις Τοπικές μας Οργανώσεις από τη Λιβαδειά, τη Θήβα, την Τανάγρα και το Δίστομο, καθώς και την Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας.
Στόχος μας είναι αφενός η καταγραφή όλων των θεμάτων τοπικού και κεντρικού ενδιαφέροντος από την κοινωνία των πολιτών και αφετέρου η ανάδειξη του κυβερνητικού έργου, που κινείται με πρωτοφανείς ρυθμούς, ακόμη και στην πιο δύσκολη συγκυρία για όλη την ανθρωπότητα.
Αυτό που θέλησα να μοιραστώ με τους πολίτες της Βοιωτίας, όπως και όλης της χώρας, είναι ότι αυτοί είναι η δύναμή μας, σε αυτούς οφείλουμε την παρουσία μας και ότι με πρώτο τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί από δω και πέρα.

Leave a Reply