Skip to main content
Επισκέψεις

Επίσκεψη στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

By 1 Νοεμβρίου, 20229 Νοεμβρίου, 2022No Comments
Σήμερα στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας, όπου μας φιλοξένησε ο Δήμαρχος Χρήστος Στάθης. Μια περιοχή που έχει περάσει δύσκολα και είναι πολύ σημαντικό που τα τελευταία τρία χρόνια την βλέπουμε πλέον να ορθοποδεί.
Συζητήσαμε με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Κώτσηρα, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα, τον βουλευτή Δυτικής Αττικής Ευάγγελο Λιάκο, τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Διονύση Χατζηδάκη, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου, την πρόεδρο της ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής Κούλα Παραδείση, τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Μάνδρας-Ειδυλλίας Μελέτη Ζαφείρη, πολιτευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, πολίτες, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των τοπικών μας οργανώσεων για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Θέλουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη. Στην καθημερινότητά τους, για τα εύκολα και τα δύσκολα. Με διάρκεια, συνέπεια, συνέχεια και σταθερότητα και όχι μόνο σε προεκλογικές περιόδους.
Αυτό κάνουμε από την αρχή και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με πρώτο τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Leave a Reply